Medya ve Sinema-TV

Tolstoy’un klasik romanı Anna Karenina Netflix dizisi oldu

Leo Tolstoy’un klasik romanı Anna Karenina'nın dizi uyarlaması Anna K, Netflix'in Rus yapımı ilk orijinal drama yapımı olacakduyurdu.

Tolstoy’un klasik romanı Anna Karenina Netflix dizisi oldu

Sami Alkan26 Mayıs 2021

Netflix, Rus yapımı ilk orijinal drama dizisi Anna K’yı duyurdu. Dizi, Leo Tolstoy’un klasik romanı Anna Karenina‘nın modern bir uyarlaması olacak ve dünya genelinde Netflix’te yayınlanacak. Henüz yayın tarihi belli olmayan yapım, 1870’lerin Rusya’sında, toplumun üst sınıfına mensup kimseler arasında yaşanan birbirinden bağımsız iki aşk hikayesini anlatacak.


Netflix'in 7-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği Geeked Week'te, hayranları birçok sürpriz bekliyor. Netflix ilk sanal etkinliğini başlatacak.
Tolstoy’un ünlü romanı Anna Karenina diziye uyarlanıyor
Anna K’nın yapımcılığını 1-2-3 Prodüksiyon gerçekleştirecek. Anna Karenina rolünü Svetlana Khodchenkova canlandıracak. Dizinin yönetmenleri ise Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Natasha Merkulova , Aleksey Chupov ve Roman Kantor olacak.

Netflix Orijinal Diziler Direktörü Michael Azzolino, “1-2-3 Production iş birliğiyle ilk Rus yapımı dizimizi duyurmuş olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Yetenekli yazarlar, yönetmenler ve yapımcılardan oluşan harika bir ekip, güçlü bir hayal gücünün ürünü olan, izleyiciyi içine alacak bir dizi yarattı. Bu çok sevilen hikâyeye dair onların vizyonunu Rusya’daki ve tüm dünyadaki üyelerimizle buluşturacağımız için çok heyecanlıyız.” dedi.

Yorumlar